Uitslagen Even voorstellen...

Wij (Biljart Vereniging De Afleggers) zijn een groepje zeer enthousiaste en fanatieke mensen die graag een pot willen biljarten. Onze vereniging is opgericht in 1968 en telt normaal gesproken 14 actieve leden.
Als lid van onze vereniging moet men niet alleen de biljartsport een warm hart toedragen maar het helpt ook enorm om op de hoogte te blijven van andere sporten waarbij voetbal toch wel het belangrijkste is.
De ruimte is dan ook vaak opgedeeld in twee delen, te weten het biljart (alwaar onze hoofdsport beoefend wordt) en de stamtafel (waar over van alles en nog wat wordt gepraat en dan het meest over voetbal).


De Afleggers hebben al op diverse locaties hun sport beoefend. Na een aantal jaren in Cafe De Coehoorn te hebben gespeeld zijn we in het Oranjehotel terecht gekomen alwaar we met veel plezier kwamen. Helaas hield het Oranjehotel op als horeca gelegenheid waarna er naarstig gezocht werd naar een nieuwe locatie. Deze werd gelukkig gevonden in de Hamstraat in Grave in Cafe "In d'n Grave" alwaar Nol (en later John) de scepter zwaaide en ons elke vrijdagavond met humor en vriendelijkheid (en vooral muziek) ontving. Aangezien het daar toch wel druk begon te worden wat de spelers in hun bewegingsvrijheid hinderde en John ook aangaf dat hij met de vrijdagavond andere plannen had, zijn we wederom op zoek gegaan naar een nieuwe arena. Deze lijkt nu gevonden te zijn in Maaszicht, zodat er (voorlopig althans) weer een eind aan het zwerfersbestaan van onze club lijkt te komen..
Maar ook hier kwam een einde aan zodat de club alweer op zoek moest naar een andere locatie. Van Maaszicht naar het nieuwe Catherinahof was een logische stap en zo worden nu de wedstrijden (nog steeds op de vrijdag avond) in het Grand Cafe gespeeld.

(nog niet) gesponsorde links

 Heeft U vragen en/of opmerkingen over deze website neem dan kontakt op met de webmaster.